Vi sponsrar Anderstorps SK - vår sponsringspolicy

Vi sponsrar Anderstorps SK! – vår sponsringspolicy

Vi på Bredaryd Ekonomipartner älskar att hjälpa föreningar som vi tycker om. Vi har en policy som lyder att vi endast sponsrar föreningar som vi medarbetare är engagerade i. Anne Turesson (Redovisningskonsult och Auktoriserad Lönekonsult hos oss) är mycket engagerad i Anderstorps SK, regionens främsta handbollsförening.  Vi har gjort en snabb intervju med Anne för att fråga mer om hennes engagemang och hur vi bidrar till föreningen.

Berätta lite om dig själv och hur du är engagerad i Anderstorps SK.

Jag är född och uppvuxen i Anderstorp där jag bor tillsammans med min sambo. Jag har arbetat med ekonomi hela mitt arbetsliv, där de senaste fem åren har varit på Bredaryd Ekonomipartner där jag trivs väldigt bra. Det mesta av min fritid är fylld med idrott. Jag springer orientering, åker skidor och är engagerad i Anderstorps SK.

Jag har varit varit en del av Anderstorps SK i ungefär 40 år. Förr spelade jag en del själv, men på senare år har jag bl.a. tränat ungdomslag, skött bokföringen åt föreningen och hjälpt till som funktionär på matcher. Jag har en utbildning som Elitfunktionär via Svenska Handbollsförbundet som ger mig möjlighet att sitta som funktionär vid föreningens seniormatcher och utbilda vidare föreningens andra funktionärer.

Varför väljer ni att sponsra Anderstorps SK?

Vi vill att vår sponsring speglar ett engagemang eller ett intresse våra medarbetare har. Det ska inte bara handla om ett ekonomiskt bidrag. Eftersom vi har ett stort engagemang till det som sker i vår region är det kul att kunna bidra till lokala föreningar som verkligen har nytta av vår sponsring och tjänster.

Kom gärna till Anderstorps Sporthall och titta på när Anderstorps SK spelar handboll! Under säsongen är det matcher oftast både lördagar och söndagar både för ungdomar och dam- och herrlag.

Anne Turesson