Från praktik till anställning

Från praktik till anställning

Joanna Forsblom är vår nyaste medarbetare. Hon har arbetat hos oss på Bredaryd Ekonomipartner sedan slutet av sommaren och innan dess gjorde hon sin praktik här. Vi välkomnar alltid framtida ekonomer att söka sin praktik hos oss. Därför frågade vi Joanna om varför hon valde att göra sin praktik här och vad det resulterade i.

I somras avslutade jag min utbildning till redovisningskonsult på yrkeshögskola i Växjö. Sista tiden på utbildningen innebar praktik. Jag valde att göra min praktik hos Bredaryd Ekonomipartner eftersom det var viktigt för mig att det var en auktoriserad byrå. På så sätt visste jag att jag skulle få korrekt vägledning från början och rätt kunskap.

Sista veckan på min praktik blev jag erbjuden en anställning här. Valet var inte svårt då jag trivdes väldigt bra under min praktik och hade hoppats på att just bli erbjuden en anställning. På Bredaryd Ekonomipartner är det alltid högt i tak och en familjär stämning vilket passar mig perfekt.

Joanna Forsblom

Är du intresserad av att söka praktik hos oss?

Hör av dig till Kristina eller Minella!

kristina@bredarydekonomi.se

minela@breadrydekonomi.se