Vår kompetens
- en del av företaget

Vi vill vara en ständig resurs till ditt företag – en gång om året, en gång i månaden eller till och med varje dag. Det viktigaste för oss är att du som kund känner dig trygg och uppbackad i de ekonomiska frågorna. 

Många av våra tjänster kan vi utföra på plats på ditt företag. Det kan både handla om löpande uppdrag som redovisning och lönehantering eller punktinsatser när din bemanning inte räcker till.

Vi är en auktoriserad Redovisningsbyrå genom Srf- konsulternas förbund och arbetar enligt den gällande branschstandarden Rex – Svensk standard för redovisningsuppdrag.

Redovisning

Det svåra blir så
mycket lättare.

Vi hjälper er med den löpande redovisningen. Istället för att ni ska ägna stor del av er tid åt administration, avsätter ni tid att arbeta med det ni är bäst på.

Ekonomisk rådgivning

Rådgivning längs
hela vägen.

Det gäller att ha kontroll över ekonomin för att kunna se potentialen att utveckla företaget. En ekonomi i balans skapar utrymme för mål och visioner. Med vår erfarenhet och rådgivning kan vi hjälpa er. Längs hela vägen.

Vad tycker våra
kunder om oss?

”Vi har samarbetat under lång tid med Bredaryd Ekonomipartner  och har kontinuerlig kontakt med dem i både små och stora uppdrag. Ett personligt företag där vi alltid blir trevligt och professionellt bemötta.”

Solweig Fransson,
Gnosjö Automatsvarvning